Bonita-vista appartement en camper/caravan plaatsen voor naturisten

Voor uw rust in een heerlijk klimaat.

Gastenboek

Hans en Jeay Schoneveld
10-11-22 11:33:01
Lieve Piet en Els
We kwamen per toeval bij jullie terecht voor 3 nachtjes.
Ik zou er wel 3 weken kunnen en willen vertoeven.
Wat zijn jullie gastvrije lieve mensen. We love it❤️❤️
S’avonds een spelletje Keezen met z’n viertjes met een lekker drankje of jeu de Boule het was allemaal even leuk.
Jammer dat we verloren hebben maar wij komen terug een voor revanche 🤪🤪😂😂😂
Ps
De omgeving prachtig
Het sanitair bling bling
In een woord een aanrader 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Marie-Louise Dijkman
14-06-22 05:59:47
Dag Piet en Els,
Dankjewel voor de prachtige dagen welke we in jullie paradijsje mochten doorbrengen.
Het sanitair was piekfijn in orde en aan het zwembad was het heerlijk toeven.
Jullie gastvrijheid was de echte Brabantse gastvrijheid. Kortom het was super we hebben genoten, mochten we volgend jaar in de buurt zijn dan komen we zeker terug.
Groetjes Gert en Marie-Louise
Evert & Moniek Maijvis
18-10-21 22:53:09
De bedoeling was dat we een paar dagen op Bonita Vista zouden blijven. Dat zijn 17 dagen geworden omdat we het zo naar onze zin hadden. Piet en Els zijn zeer gastvrij en zorgen ervoor dat je niets te kort komt. We hadden de luxe dat we alleen op het terrein stonden met de camper en hadden dus de sanitaire voorzieningen geheel voor onszelf. Het terrein is prachtig aangelegd, het uitzicht geweldig. Daarnaast hebben we genoten van het zoutwaterzwembad. Prima uitvalsbasis voor fietstochtjes en een wandeling naar het dorp met leuke restaurantjes. We hebben een geweldige tijd bij en met hen doorgebracht en komen zeker terug! Dan gaan we het appartement ( dat er ook zeer goed uitziet) huren. Piet en Els bedankt voor de fijne tijd.
Evert en Moniek 14-10-2021
Hans en Emmy De Luiaards
17-10-21 21:03:44
Wat een parel van een camperplaats hebben wij gevonden. Een paar dagen nodig gehad om te kijken te genieten en echt tot rust te komen. Masseuse, sauna bij het zwembad, jeu de boulen, erg aardige eigenaars....dan nog een Spike en een Poetje poes....en dan nog een stadje en winkels op fietsafstand, waarbij je op de heenweg, dus de berg af alleen maar hoeft te remmen. De persoonlijke touch, maakt dat je je welkom voelt.
Wij voelden ons als God in Spanje.Lieve groet aan Els en Piet.
Ineke en Jouke Brink
06-09-21 11:17:08
eind juli hebben wij met onze camper een geweldige 5 dagen bij jullie mogen staan met onze camper. Een hartelijke ontvangst door Els en Piet en niet te vergeten de hond Spike. Het was een ware belevenis voor ons de eerste keer met de camper op particulier terrein. Een schitterend uitzicht, zeer fijn en schoon toilet/douche, met een fijne buitendouche, een geweldig zwembad waar je heerlijk in kon afkoelen. Els en piet we gaan elkaar weer zien.
Tonen: 5  10

Alweer en tevreden klant