Bonita-vista appartement en camper/caravan plaatsen voor naturisten

Voor uw rust in een heerlijk klimaat.

Gastenboek

Evert & Moniek Maijvis
18-10-21 22:53:09
De bedoeling was dat we een paar dagen op Bonita Vista zouden blijven. Dat zijn 17 dagen geworden omdat we het zo naar onze zin hadden. Piet en Els zijn zeer gastvrij en zorgen ervoor dat je niets te kort komt. We hadden de luxe dat we alleen op het terrein stonden met de camper en hadden dus de sanitaire voorzieningen geheel voor onszelf. Het terrein is prachtig aangelegd, het uitzicht geweldig. Daarnaast hebben we genoten van het zoutwaterzwembad. Prima uitvalsbasis voor fietstochtjes en een wandeling naar het dorp met leuke restaurantjes. We hebben een geweldige tijd bij en met hen doorgebracht en komen zeker terug! Dan gaan we het appartement ( dat er ook zeer goed uitziet) huren. Piet en Els bedankt voor de fijne tijd.
Evert en Moniek 14-10-2021
Hans en Emmy De Luiaards
17-10-21 21:03:44
Wat een parel van een camperplaats hebben wij gevonden. Een paar dagen nodig gehad om te kijken te genieten en echt tot rust te komen. Masseuse, sauna bij het zwembad, jeu de boulen, erg aardige eigenaars....dan nog een Spike en een Poetje poes....en dan nog een stadje en winkels op fietsafstand, waarbij je op de heenweg, dus de berg af alleen maar hoeft te remmen. De persoonlijke touch, maakt dat je je welkom voelt.
Wij voelden ons als God in Spanje.Lieve groet aan Els en Piet.
Ineke en Jouke Brink
06-09-21 11:17:08
eind juli hebben wij met onze camper een geweldige 5 dagen bij jullie mogen staan met onze camper. Een hartelijke ontvangst door Els en Piet en niet te vergeten de hond Spike. Het was een ware belevenis voor ons de eerste keer met de camper op particulier terrein. Een schitterend uitzicht, zeer fijn en schoon toilet/douche, met een fijne buitendouche, een geweldig zwembad waar je heerlijk in kon afkoelen. Els en piet we gaan elkaar weer zien.
Thomas D
08-12-19 19:05:01
Begin oktober op doorreis hier gekampeerd met onze caravan. Hartelijke gastvrije ontvangst, heerlijk zwembad en super sanitair.
Prachtige fietstochten gemaakt op onze e-bikes. Gezellig geluncht in nabije plaatsje.
Els en Piet hebben waardevolle tips over de omgeving gegeven en zorgen er voor dat jej e welkom voelt. Rust en mooi uitzicht.
Veel plezier gehad met de speelse Spike.
Karin en Dirk Balcaen-Godyns
09-09-19 08:06:17
Het was zalig verblijven met onze caravan bij Els en Piet. Prachtige vergezichten. Rustige plek. Els en Piet waren heel bereidwillig om al onze vragen te beantwoorden. We zouden eerst 1 week blijven. Uiteindelijk bleven we 4 weken. Schitterende plek als je tot rust wilt komen en toch een aantal faciliteiten kortbij wilt hebben.
Tonen: 5  10

Alweer en tevreden klant