Bonita-vista appartement en camper/caravan plaatsen (voor naturisten april t/m november, of in overleg)

Voor uw rust in een heerlijk klimaat.

Prijzen


 

Appartement

Het 2 persoonsappartement is te huur voor € 55,00 per dag. Dit is inclusief stroom en water. 

Eindschoonmaak (verplicht) is  € 40,00

Waarborgsom € 100,00.  

Wifi is geheel gratis. 

Wij hebben geen vaste aankomst en vertrektijden. Het is aan u wanneer u wilt komen en/of vertrekken, alleen wel in overleg met betrekking op beschikbaarheid.

Betaling: 25% bij de reservering. De overige 75% dient u 6 weken voor het begin van de huurperiode + waarborg en schoonmaakkosten, te worden voldaan. De waarborgsom krijgt u binnen 10 dagen, na het einde van de huurperiode, weer op uw rekening teruggestort, mits er geen gebreken en/of schade geconstateerd zijn.

Annuleren: indien u niet geheel of volledig op tijd betaald, kunnen wij de reservering annuleren. Houd er wel rekening mee dat, wanneer u annuleert, er geen restitutie van de reeds gestorte bedragen zal plaatsvinden 

Indien u met het vliegtuig reist, raden wij de mensen aan om een auto te huren. Hier in de buurt of op het vliegveld van Alicante zijn diverse autoverhuurbedrijven. U kunt ze vergelijken via internet bij bv. doyouspain.com, autoeurope.nl en rentalcars.com enz.enz. Of als u er niet uit komt, kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies. Wilt u liever opgehaald en terug gebracht worden, is dit ook geen probleem. Wij vragen hier voor € 70,00 van en naar airport Alicante.

 

 


Campers/caravans

 

Het huurtarief voor een staanplaats voor een camper of caravan is € 17,50 per dag, exclusief stroom met een minimum van 2 dagen. Op basis van 2 personen. Extra persoon is € 5,00  De stroom wordt berekend na gebruik. Wij rekenen € 0,60 per Kwh.


Het legen van vuilwatercassete en toilet is kosteloos.Overige

Wanneer u een was wilt draaien, kan dit in overleg kosten hiervoor zijn € 4,50 excl. wasmiddel, incl. is € 5,00.

Borg voor de automatische poort € 40,00 (alleen voor campinggasten)

Saunabezoek € 7,50 per persoon 

Huur van badlaken € 2,50 per persoon, per week.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan.