Bonita-vista appartement en camper/caravan plaatsen (voor naturisten april t/m november, of in overleg)

Voor uw rust in een heerlijk klimaat.

Route

 

Adres en coördinaten;

Ons adres is:

 Partida Bayon 266, 03688 Hondon de las Nieves

In het Valenciaans ook wel bekend als; El Fondo de les Neus. (Hier in deze streek hebben sommige plaatsen 2 namen, in het Catalaans en Valenciaans) 

Coördinaten naar toegangsweg Bonita Vista;

38°17'39.2"N 0°51'38.5"W


Postadres;

Partida Bayon 266, Buzon 60-28

 03688 Hondon de las Nieves

 

 Routebeschrijving vanaf de luchthaven van Alicante.


Volg bij het verlaten van de luchthaven op de eerste rotonde de aanwijzing Murcia/Cartagena/Alicante N338. Bij splitsing Alicante-Murcia links aanhouden richting Murcia A70/E15.

Op de snelweg na 13,4 km neem de afrit 518 Aspe. Op de afrit houd u rechts aan richting Aspe. Volg nu verder de CV 84. Neem de volgende 6 rotondes rechtdoor en daarna de afrit Aspe/Crevellente.

Neem onderaan de afrit, op de rotonde onder de hoofdweg de 3e afslag richting Crevillente/Hondon de las Nieves. Na 300 meter krijgt u weer een rotonde en neemt u de 1e afslag richting Hondon de las Nieves (CV845). Na ongeveer 7 kilometer rijdt u door het dorp. Na de bebouwde kom van Hondon de las Nieves is het na 400 meter linksaf richting BAYON. Dan komt u op een kruising en gaat u rechtdoor tot u niet verder meer kan. 

Hierna gaat u rechtsaf (u ziet een bordje Boquira) en volg de bocht (links is een museum) naar rechts dan ziet u een Y splitsing en houd u links aan (BAYON 12). U rijdt nu alsmaar rechtdoor totdat u aan de linkerkant groene pijlen geschilderd ziet, daar gaat u nog voorbij en dan de eerste verharde weg linksaf naar boven. Dan is het het 2e huis aan de linkerkant (zalmkleur)