Bonita-vista appartement en camper/caravan plaatsen (voor naturisten april t/m november, of in overleg)

Voor uw rust in een heerlijk klimaat.

Gastenboek

Ineke en Jouke Brink
06-09-21 11:17:08
eind juli hebben wij met onze camper een geweldige 5 dagen bij jullie mogen staan met onze camper. Een hartelijke ontvangst door Els en Piet en niet te vergeten de hond Spike. Het was een ware belevenis voor ons de eerste keer met de camper op particulier terrein. Een schitterend uitzicht, zeer fijn en schoon toilet/douche, met een fijne buitendouche, een geweldig zwembad waar je heerlijk in kon afkoelen. Els en piet we gaan elkaar weer zien.
Thomas D
08-12-19 19:05:01
Begin oktober op doorreis hier gekampeerd met onze caravan. Hartelijke gastvrije ontvangst, heerlijk zwembad en super sanitair.
Prachtige fietstochten gemaakt op onze e-bikes. Gezellig geluncht in nabije plaatsje.
Els en Piet hebben waardevolle tips over de omgeving gegeven en zorgen er voor dat jej e welkom voelt. Rust en mooi uitzicht.
Veel plezier gehad met de speelse Spike.
Karin en Dirk Balcaen-Godyns
09-09-19 08:06:17
Het was zalig verblijven met onze caravan bij Els en Piet. Prachtige vergezichten. Rustige plek. Els en Piet waren heel bereidwillig om al onze vragen te beantwoorden. We zouden eerst 1 week blijven. Uiteindelijk bleven we 4 weken. Schitterende plek als je tot rust wilt komen en toch een aantal faciliteiten kortbij wilt hebben.
Jelle T.
31-07-19 12:10:13
Dank jullie wel voor een ongelooflijke, fijne en rustgevende vakantie. Jullie zijn zeer lieve en attente mensen. Dankzij de locatie en jullie tips, lekkere paella & hulp - waarbij niets te veel is - kon ik echt onthaasten.
Het is de perfecte locatie voor een ontspannende vakantie in deze regio.
Ook Spike gaf zijn bijdrage met de nodige knuffels en speelsheid.
Tonen: 5  10

Alweer en tevreden klant